Servicii

Proiectare

Birou de arhitectura Open Works elaboreaza urmatoarele tipuri de proiecte:
Planuri urbanistice de detaliu (PUD) sau zonale (PUZ)
Proiecte de executie pentru constructii civile si industriale, pentru urmatoarele specialitati: arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, de curenti slabi (telefon, interfon, retea de calculatoare etc.), instalatii termice, ventilatii si aer conditionat, instalatii sanitare si de incendiu. Proiectele se intocmesc la faza proiect tehnic (PT) + detalii de executie (DDE) + antemasuratori + caiete de sarcini - pe scurt: proiecte complete.
Proiecte de amenajere peisajera gradini, parcuri si spatii verzi de orice natura.

Avizare si autorizare

Societatea noastra asigura, la cererea clientului, depunerea si ridicarea documentelor pentru obtinerea urmatoarelor acte necesare in vederea construirii: certificat de urbanism, avize si acorduri cerute prin certificatul de urbanism, autorizatie de construire. Acest serviciu este disponibil doar pentru proiecte elaborate de catre firma noastra.

Urmarire de santier

Proiectantul este obigat prin lege sa fie prezent pe santier la anumite faze cheie ale construrii, denumite faze determinante. Aceasta prezenta este deci acoperita de costul de proiectare. Deasemenea, pe santier pot aparea situatii neprevazute in proiect si care se vor solutiona de catre noi tot in cadrul onorariului de proiectare.

PROIECT TIP ECO-REGIONAL PERSONALIZABIL

Ca urmare a inovării și diversificării proceselor în cadrul firmei, realizat prin proiectul Inovarea serviciilor oferite de S.C. OPEN WORKS S.R.L. prin achiziția de mijloace fixe, finantat de POR 2.1 A, am introdus un nou serviciu numit proiect tip eco-regional personalizabil care ofera avantaje semnificative pentru investitori.